Nieuwe site inkoop en contractmanagement

ONS I&C heeft een nieuwe site met de inkoopkennisbank en contractmanagementkennisbank.

De afgelopen jaren hebben we als ONS I&C heel wat informatie verzameld en formats ontwikkeld. Die hebben we op ONS inkoopportaal beschikbaar gesteld aan ONSe partners.
Zo groeide het portaal behoorlijk. Dit kwam de gebruiksvriendelijkheid niet ten goede. Commerciële partijen wisten onze informatie inmiddels ook te vinden. Hoe vleiend dit misschien mag zijn; onze dienstverlening is in eerste instantie door de medewerkers van de partners van ONS gericht!

Dat heeft ervoor gezorgd dat we het afgelopen jaar hebben gewerkt aan een vernieuwde site. We hebben alle informatie die in het inkoopportaal te vinden was, verzameld en uitgebreid. Daarna hebben we de informatie op onderwerp bij elkaar gezet, zodat het geheel wat logischer ingedeeld en makkelijker te doorzoeken is. Een deel van de informatie is nu alleen voor ONS en ONSe partners beschikbaar (denk daaraan als je thuiswerkt: even inloggen met je token).

Wij zijn er blij mee, en we denken dat jullie er ook blij van worden. We kunnen nog heel veel meer vertellen, maar ga vooral zelf rondkijken! Laat ons weten wat je opvalt, we horen het graag.