ONS: back to school!

ONS als werkgever of stagebedrijf. We spelen ONSzelf in de kijker op hogeschool Windesheim.

ONS is een groeiende organisatie. Dat betekent dat we ONSzelf ook in de kijker moeten spelen als werkgever of stagebedrijf. En waar kun je beter enthousiaste (toekomstige) medewerkers ontmoeten dan op hogeschool Windesheim? Precies! Wij gingen erheen.

Op donderdag 15 november was er een stagemarkt op Windesheim. Deze markt was bedoeld om studenten en bedrijven met elkaar kennis te laten maken. Door vier collega’s werden alle teams van ONS vertegenwoordigd.

Zowel 3e-jaars studenten als afstudeerders wisten ONS te vinden en er was een behoorlijke aanloop; dit leverde interessante gesprekken op. Één van de redenen van de goede opkomst, is dat ONS één van de weinige overheidswerkgevers was op de markt. Studenten vinden de overheid een interessante werkgever. Dat we in Zwolle gevestigd zijn vonden ze ook positief.

ONS had van tevoren aangegeven dat er voor studenten van alle studierichtingen stagemogelijkheden zijn. Daarom was de groep studenten die de stand bezocht erg divers. Uiteindelijk heeft dit een lijst met 23 studenten opgeleverd, die geïnteresseerd zijn in een stage bij ONS. Hier zitten ongetwijfeld studenten tussen die goed bij de organisatie passen.

Een mooie opbrengst en wat ONS betreft zijn we er de volgende keer weer bij!