ONSe producten en diensten

ICT

Onze ICT specialisten zorgen er voor dat de applicaties van de partners ongestoord en snel opstarten, de ICT systemen goed beveiligd zijn en er back-ups gemaakt worden. Ook het installeren of wijzigen van applicaties wordt door onze ICT specialisten gedaan. Zo zorgen ze onder meer voor regelmatige updates van Windows.

Grote wijzigingen in de  ICT omgeving, worden veelal door onze ICT projectleiders begeleid. Verder gaat ONS mee met technologische ontwikkelingen, zodat we betrouwbaar én efficiënt kunnen zijn.

De technische infrastructuur is complex, waardoor er fouten kunnen ontstaan. Meld ze dan alsjeblieft aan onze helpdesk, dan gaan wij ze oplossen. Indien incidenten regelmatig voorkomen, zorgen wij voor een structurele oplossing, want voorkomen is beter dan genezen.

Inkoop en contractmanagement

Inkoop betekent bij de overheid meestal formeel aanbesteden. Maar wist je dat er ook moderne vormen van aanbesteden zijn waar je meer ruimte hebt tijdens het aanbestedingsproces? Waarbij je de expertise van leveranciers kunt gebruiken om een beter Programma van Eisen op te stellen? De adviseurs van ONS helpen je hier graag bij.

Maar het echte werk begint pas ná de inkoop. Weet je zeker dat de leverancier het contract naleeft? En heb je alle wijzigingen die in de loop der tijd op het contract zijn aangebracht bij elkaar staan? Heb je een evaluatie van deze leverancier gemaakt die jij zelf of je collega’s  als input bij een volgende aanbesteding kunnen gebruiken?

En wat zou je doen als je weet dat 10% van je leveranciers verantwoordelijk is voor 80% van je facturen? Of als je voor één bepaald onderwerp 25 verschillende leveranciers hebt? Ga je iets doen als je weet dat je grootste crediteur een andere overheidsorganisatie is?

Ook bij dit contract- en leveranciersmanagement zijn de adviseurs van ONS degenen die je kunnen helpen. Praktisch en met direct resultaat.

HR Service

HR Service is een innovatieve HR dienstverlener. Op deskundige en professionele wijze ontzorgen wij onze klanten, waarbij de basis ligt in de personeels- en salarisadministratie. Deze basis is uitgebreid met verzuimbegeleiding en mobiliteit. Daarnaast voert HR Service op het brede terrein van HRM projecten uit voor onze partners. De combinatie van onze producten en diensten heeft tot doelstelling toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten.

Voor vragen en problemen kun je terecht bij de HR Servicedesk. Als zij je niet direct kunnen helpen, kunnen ze terugvallen op de diverse specialisten voor beantwoording of oplossing.