ONSe collectieve ambitie

ONS bestaat uit 100 professionele medewerkers met het hart op de goede plaats. Bij ICT Beheer en HR Service geldt dat we vooral onzichtbaar kwaliteit willen leveren: het moet gewoon goed werken. En als er iets mis gaat willen we daar snel en adequaat op reageren. 

Onze inkoopadviseurs en ICT Projectmanagers staan zichtbaar naast de opdrachtgever om activiteiten waarin zij gespecialiseerd zijn van hem of haar over te nemen.

Deze houding vind je terug in onze collectieve ambitie

Collectieve ambitie

Wij zijn ONS.

Met de ondersteunende diensten van ONS kunnen ONSe partners zich richten op (hun) opgaven en diensverlening aan hun inwoners en organisaties. ONS kent ONSe partners en stemt de diensverlening hierop af. Dat is de waarde die we toevoegen.

ONS zijn wij.

ONSe kernwaarden

Betrokken klantgericht

Ik weet wat er bij klanten speelt en handel vanuit de behoefte van partners zonder het belang van ONS uit het oog te verliezen. Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn werk bij ONS waardoor ik klanten weet te binden en te ontzorgen.

Verrassend betrouwbaar

Ik zorg er voor dat ik of anderen niet worden verrast, maar ik ben wel verrassend. Ik ben in staat me te ontwikkelen en vakinhoudelijke vernieuwing te vertalen in toepassingen binnen mijn vakgebied.

Samen resultaatgericht

Ik weet wanneer ik anderen bij mijn werk moet betrekken om tot een optimaal resultaat te komen.