Ben jij klaar voor innovatie?

Voor Coronatijden zouden wij workshops geven in Theather de Spiegel in Zwolle. Deze workshops staan in het teken van innovatie. Tijden zijn veranderd en vanwege het hoge aantal aanmeldingen voor de workshops in de Spiegel, hebben wij besloten om de workshops digitaal te geven. Zoals je misschien al weet verzorgt ONS voor haar partners (gemeenten, provincie Overijssel, de Omgevingdienst) de bedrijfsvoering op het gebied van HR-services, ICT en Inkoop en Contractmanagement. Innovatie staat bij ONS hoog op de agenda en wij komen vaak goede innovaties tegen. Deze kennis delen wij graag en wij laten jou zien hoe je deze innovaties binnen jouw afdeling of overheidsorganisatie kunt toepassen. Het zou nog mooier zijn als we van elkaar kunnen leren! Hoe pakken wij dit aan? In kleine overzichtelijke groepen van maximaal 8 deelnemers organiseren wij de workshops. Wij gaan ervoor zorgen dat er veel ruimte is voor interactie en het delen van kennis. Na de workshop sluiten we af met een echte netwerkborrel. Bij tijdig aanmelden krijg je een gratis borrelbag thuisgestuurd.

 

Wij bieden de volgende digitale workshops aan:

“Is de robot de collega van de toekomst?”

Kan de robot de mens echt overbodig maken? Dit lijkt nog ver weg, maar misschien is dit eigenlijk heel dichtbij. Volg de digitale workshop bij PSA en kijk welke werkzaamheden wel en/of niet overgenomen worden door de robot. Er is keuze uit twee data.

25-06-20    14:00 - 15:00

30-06-20    14:00 - 15:00

 

“Innovatieve performance-meting; Anders durven denken dan de standaard KPI’s. Hoe werkt dat en wat bereik je daarmee?”

Hoe transformeer je van een ICT afdeling naar een ICT dienstverlener? Wij stappen af van de traditionele KPI’s en zet een nieuw instrument de ‘Dienstenlandkaart’ in om het dienstverleningsbewustzijn van de ICT’er te ontwikkelen. Volg de digitale workshop over de Dienstenlandkaart en leer hoe je met spelelementen uit de serious gaming je dienstverlening continu kan verbeteren en besturen. Er is keuze uit twee data.

23-06-20     14:00 - 15:00

02-07-20     10:00 - 11:00

 

“80 Innovatieve ideeën van start-ups op 7 maatschappelijke vraagstukken”

Hoezo is aanbesteden saai? Wordt u ook een innovatieve publieke organisatie? Naast de reguliere Europese aanbestedingen timmert Inkoop en Contractmanagement behoorlijk aan de weg om op innovatieve wijze innovaties in te kopen. Van slim bermbeheer, circulaire wegen en slimme vaarwegen tot het monitoren van bruggen met drones en het analyseren van informatie met kunstmatige intelligentie (AI),  ONS I&C  besteedt het rechtmatig maar open, samen (met de markt), en innovatief aan voor u. Zodat u zich met recht een innovatieve publieke organisatie mag noemen. Volg de digitale workshop bij Inkoop en Contractmanagement en leer hoe u een “Launching Costomer” wordt. Er is keuze uit twee data.

17-06-20     14:00 - 15:00

19-06-20     10:00 - 11:00

 

Aanmelden

Elke werknemer van een overheidsinstantie mag gratis deelnemen aan onze digitale workshops. Aanmelden voor workshops kan door een mailtje te sturen met je naam, de organisatie waar je werkt en de workshops die je wilt volgen naar secretariaat@ssc-ons.nl. Wil je een gratis borrelbag thuisgestuurd krijgen, laat dan ook even je adresgegevens achter (wij zullen uiteraard conform de AVG regels handelen en jouw gegevens niet bewaren). Je krijgt tijdig een link en informatie over het deelnemen aan de workshops.