Dienstverlening

Als Shared Service Centrum zijn wij een geïntegreerd onderdeel van onze partners. Zo kunnen wij kennis, middelen en mensen met elkaar verbinden en de beste dienstverlening bieden! Wij bieden onze partners voorsprong door drie diensten aan te bieden:

Onze specialisten zorgen ervoor dat websites en applicaties ongestoord en snel werken met de juiste beveiliging. Altijd en overal.

Bekijk alles over ICT

Onze HR specialisten helpen jouw organisatie onder andere met salarisbetalingen, het opstellen van contracten, (financiële) administratie en juridisch advies. SSC Ons helpt je om een goede HR omgeving op te zetten binnen jouw organisatie. Jarenlange kennis en ervaring helpt ons daarbij.

Bekijk alles over HR

Onze specialisten helpen jouw organisatie om contractmanagement tot bloei te laten komen. Dit doen we onder andere door ondersteuning en professionaliteit te bieden met inkoop.

Bekijk alles over Inkoop

Ons geeft je voorsprong, en om dat te realiseren blijven we tijdens ons partnerschap kritische vragen stellen. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Ontdek onze werkwijze

Meer weten of informatie ontvangen? We horen graag waarmee we je verder kunnen helpen!

Neem contact met ons op

Contact

Heb je vragen over de dienstverlening van SSC Ons? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar! Samen bereiken we meer.