Over Ons

Hallo, wij zijn Ons! Wij zijn het Shared Service Centrum op het gebied van bedrijfsvoering voor de regio Zwolle. Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Door bepaalde operationele taken zoals ICT, Inkoop & Contractmanagement en HR met onze eigen expertise units over te nemen, creëren we meer ruimte voor overheden in de regio Zwolle. Dit doen we voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel. Op die manier kunnen zij zich focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. Daarnaast brengen wij de kwaliteit van de overgenomen operationele taken op hoog niveau en zorgen we voor verbetering en vernieuwing.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo.

Complex

Het uitdagende van Ons werk zit ’m vooral in de inhoud. Werken voor de overheid brengt vaak complexe structuren, wetgeving en processen met zich mee. Nergens anders in de regio vind je zoveel diversiteit en complexiteit in je werk. Wij zoeken mensen die daar doorheen kunnen bewegen. Kwaliteit leveren betekent ook dat we kwaliteit in huis hebben. Door opleiding, training en coaching houden we Ons scherp. Kwaliteit zit in onze houding, het is niet alleen maar het resultaat van Ons werk, maar eerder de reden van Ons bestaan. 

Vrijheid 

Leven in vrijheid, wat zo gewoon was wordt steeds meer bijzonder. In onze regio voel je de vrijheid. Het is open, iedereen is benaderbaar. En op het werk bieden wij die vrijheid ook. Thuiswerken, tijdsindeling, even vrij voor een belangrijke afspraak…. Het draait allemaal om het nemen van je verantwoordelijkheid.