Over Ons

Even voorstellen

Hallo, wij zijn Ons! Wij zijn het Shared Service Centrum op het gebied van bedrijfsvoering voor de regio Zwolle. Wat we doen is vaak onzichtbaar, maar de voorsprong die we creëren zorgt voor beter resultaat bij onze partners. Hoe we dit doen? Makkelijk, met onze kernwaarden.

 1. Wij zijn betrokken klantgericht
  We weten wat er speelt bij onze klanten en handelen vanuit de behoefte van de partners. We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk, waardoor we klanten weten te binden en te ontzorgen.
 2. Wij zijn verrassend betrouwbaar
  We zorgen ervoor dat wij of anderen niet worden verrast, maar wij zijn wel verrassend. We zijn in staat vakinhoudelijke vernieuwingen te vertalen in toepassingen binnen onze diensten.
 3. Wij zijn samen resultaatgericht
  Wij kennen onze krachten en weten anderen te betrekken om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom kies je voor Ons?

Ons geeft je voorsprong!

 • Processen op orde. Dat maakt Ons efficiënter.
 • Oplossingsgericht werken. Dat maakt Ons innovatiever.
 • Strategische doelen en operationele taken. Dat maakt Ons één geheel.
 • Bedrijfsvoeringstaken gezamenlijk uitvoeren. Dat maakt Ons slimmer.

Onze organisatie

Wij zijn een gemeenschappelijke regeling met op dit moment 6 partners uit de regio Zwolle. Daarnaast verlenen we aan nog eens 3 organisaties onze diensten. Onze organisatie wordt aangestuurd door onze directeur, Vincent Siegmund. Naast het bestuur hebben we het managementteam. Het managementteam bestaat uit de managers van de diensten ICT, Inkoop & Contractmanagement, HR en de afdeling Bedrijfsvoering & Control.