ICT

ICT is niet meer weg te denken uit organisaties en vormt inmiddels een cruciale schakel bij het behalen van organisatiedoelstellingen. Een digitale werkplek die altijd en overal bereikbaar is, is om deze reden voor veel organisaties van groot belang. Daarnaast zijn veiligheid van informatie en snel en adequaat handelen bij incidenten cruciaal. SSC Ons kan jouw organisatie hierbij helpen en ontzorgen. 

Samen zorgen we voor de best mogelijke ICT-ondersteuning. Van het dagelijks gereedschap zoals je laptop en smartphone tot aan de dataopslag en de veiligheid ervan. Met onze dienstverlening heb jij geen omkijken meer naar deze vraagstukken. Dat regelen wij! 

Werkplek & Kantoorautomatisering

Een ICT gereedschapskist bevat niet alleen je computer, laptop of smartphone, maar ook alles wat nodig is om veilig samen te werken, te communiceren en toegang te krijgen tot de specifieke applicaties. Flexibiliteit, transparantie en schaalbaarheid zijn belangrijke kenmerken.

Wij monitoren de kwaliteit en sturen bij waar nodig. Zo kun jij rekenen op een gebruiksvriendelijke (online) werkplek. Niet alleen voor vandaag, maar ook in de toekomst. 

Housing & Hosting

Alle systemen die door jouw organisatie worden gebruikt, hosten wij in onze eigen datacenters. Ook het bijhouden van back-ups van datasets en centrale connectiviteit vallen hier onder. Volgens het concept van een twin-datacenter is jouw data bij calamiteiten altijd in de juiste handen. 

Servicedesk

Onze servicedesk staat klaar voor alle gebruikers van jouw organisatie. Met ons team van servicemedewerkers zorgen we ervoor dat alle aanvragen en meldingen binnen de afgesproken tijd worden afgehandeld. Naast onze servicedesk op onze locatie in Zwolle zorgen we ook voor de service op locatie bij onze partners. 

En de rest… 

Op het gebied van beveiliging, applicatiebeheer, architectuur, servicemanagement, procesmanagement en projectmanagement hebben wij onze eigen specialisten. Dit zorgt ervoor dat onze zorg en ondersteuning niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst van toegevoegde waarde blijft.