Medewerkers Ons spelen escapegame

22-06-2021

Een live personeelsuitje zit er al even niet in, maar online kan er natuurlijk genoeg. Gisteren stapten medewerkers van Ons in de rol van privé-detective om samen online dé escapegame van 2021 te spelen genaamd Follow the Money.

Na een gezamenlijke introductie split alle medewerkers zich op in 6 groepen en gingen we directeur Edmund uit de brand helpen in een escapegame vol leugens, list en bedrog.

Edmund is directeur van een goedlopend beveiligingsbedrijf met 15 medewerkers. Op het eerste gezicht is er niet veel aan de hand maar tijdens een lustrumfeest gaat het mis. Er werden gistermiddag puzzels opgelost en kluiscodes gekraakt. GPS coördinatoren ingevuld en boekhoudsystemen doorgespit. Er werd een beroep gedaan op ieders kwaliteiten. Samenwerken was een must, anders kwam je er als groep niet uit.

Na de game keerden we nog een keer terug naar de plenaire Teamsmeeting om ons hart te luchten en ervaringen te delen. Het was leuk, maar ook lastig! Vandaag doen we onze detective-jas weer uit en de Ons pet weer op. Die past ons beter 🙂