Training Microsoft Modern Workplace voor ICT-collega's!

20-06-2023

Vanuit Ons ICT zijn we al een tijd bezig met het programma ‘Fit For The Future'. Dit doen we samen met Marieke Bakelaar van de afdeling HR. Mooi om te zien dat de eerste concrete stappen zijn gezet.

Een groep van 18 enthousiaste ICT-collega’s gaat starten met een training voor Microsoft Modern Workplace (voor de ICT’ers onder ons: Microsoft MD-102). We doen dat in drie groepen van zes mensen. Zij komen uit alle Teams van Operations ICT. Onze kennispartner hierbij is RAW Works. Samen met hen organiseren we deze trainingen.

Eerste groepen zijn gestart

Afgelopen week zijn de eerste twee groepen gestart met hun training. De komende weken gaan zij één dag per week een training volgen, daarna krijgen ze een halve dag examentraining en gaan zij zich hiervoor certificeren. Groep drie start in september.

Ontwikkeling

Op deze manier willen we de vaardigheden, technische- en soft skills van onze medewerkers up to date houden. En het mooie is dat dit ook perfect past in het programma ‘Fit For The Future’. Het voornemen van het ICT MT in samenwerking met de afdeling HR is om dit jaarlijks voor interne collega’s te herhalen, zodat meer mensen deze basis voor de Microsoft Modern Workplace kunnen volgen. Dit wordt één van de trainingen in een programma die als basis voor alle ICT-collega’s gaat gelden. Met deze stappen willen we bijdragen aan een professionele organisatie, waar ruimte is voor groei en meer werkplezier bij onze collega’s.

Vragen?

Neem dan contact op met Ons via secretariaat@ssc-ons.nl.