Transitie mobiele abonnementen Zwartewaterland

01-06-2021

SSC Ons zorgt voor de best mogelijke ICT ondersteuning voor al haar partners. Van het dagelijks gereedschap zoals je laptop en smartphone tot aan de dataopslag en de veiligheid ervan. Dat regelen wij graag. Zo ook voor gemeente Zwartewaterland!

Voor onze partner Zwartewaterland zetten we binnenkort 134 mobiele abonnementen van medewerkers van Zwartewaterland om naar de provider van Ons. Door het wisselen van provider vindt een besparing plaats van 80% op de huidige mobiele telefoniekosten. Zowel een drivertest als een postcodecheck voor thuiswerken door de provider leverde goede resultaten op.

Vorig jaar zijn al de afdelingen Inkoop & Contractmanagement en HR van Zwartewaterland overgeheveld. In 2021 is de ICT afdeling aan de beurt. Dat begon in februari met de ICT Servicedesk, die inmiddels 2 maanden succesvol operationeel is. Volgende week is de mobiele telefonie aan de beurt.

Met deze transitie wordt weer een mooie stap gezet in de volledige overgang van het IT-landschap van Zwartewaterland naar Ons. Vertegenwoordigers van de gemeente en onze eigen organisatie werkten de afgelopen maanden samen om dit mogelijk te maken.

Logo Gemeente Zwartewaterland